Produžena staza za šetnju na BSK-u

setaliste u borci

Prilikom šetnje pešačkom stazom pored kanala Vizelj kod našeg sportskog centra BSK Borča prijatno smo se iznenadili kada smo ugledali da je staza sada produžena.

Naime staza za pešačenje kod Fudbalskog kluba je produžena sada za još nekih 50ak metara, uz stazu su postavljene i klupe za sedenje odnosno odmor, kao i bandere sa ulicnim osvetljenjem i naravno kante za odlaganje smeća.

Pretpostavljamo da je u planu da se staza zaokruži tj. da bude nastavljena do ulice Nebojše Popovića, tako da bude omogućeno da Borčani čitaj Borčanci 🙂 kada izadju u šetnju mogu da naprave kompletan krug. Na primer od zadnje stanice autobuskih linija 95, 96, 85, 105l, pored Fudbalskog stadiona BSK Borča, uz kanal Vizelj i naše prelepe Borčanske labudove postojećom stazom, zatim novim delom staze i ukoliko bi se zaokružila do ulice Nebojše Popovića, tuda bi se došlo do Prelivačke ulice koja vodi do naše početne tačke odnosno autobuske okretnice.

borca vizelj
Novi deo staze

U svakom slučaju, bez obzira da li je u planu da staza bude zaokružena ili ne, drago nam je da za sada produžena i lepo uredjena.

Ukoliko ste u skorije vreme prošetali žargonski rečeno BSK-om sigurno ste primetili da je ovo šetalište sada obogaćenije za još jednu sportsku aktivnost tj. za još jedan park u pitanju je novi skejt park, koji je prvi i jedini skejt park u Borči. U ovom mini parku naši najmladji mogu da isprobaju i nauče da voze svoje skejtbordove ili rolere.

Ne ostaje ništa drugo sem da Vam poželimo da uživate u šetnji, a mališanima u vožnji u našoj lepoj prirodi pored kanala Vizelj.

Please Post Your Comments & Reviews