Omiljena mesta za kaficu u Borči

kafica u borci

Sigurni smo da i vi imate svoje omiljeno mesto na kome najviše volite da popijete dobru šoljicu kafe i razgovora sa vama dragim osobama u Borči.

U mini anketi videćemo odgovore koje su nam naši sugradjani dali na ovo pitanje.

Na vrhu liste nalazi se Caffe Lagano prelep kafić koji se nalazi u ulici Julije Delere br. 2 najveći broj Borčana je izabrao ovaj kafić kao svoje mesto za uživanje. U njemu možete i jesti s obzirom da ima i hranu na svom meniju.

Na drugom mestu za uživanje u kafici i ambijentu našao se Restoran Chicha Vinarije Škrbić koji se nalazi na Ovčanskom putu br. 49a. Ovaj restoran je možda malo manje poznatije mesto Borčanima, ali potpuno nezasluženo, tako da se nadamo da ćete posle ovog teksta proveriti zašto ga je veliki broj naših sugradjana izabrao za svog favorita.

Treće mesto zauzima Lola Almost Home prvi restoran- vidikovac u Borči, adresa je Ranka Miljića br. 46, šesti sprat. Svratite i uverite se zašto veliki broj Borčanaca uživa u jelu i piću “na visini” sa jedinstvenim magičnim pogledom.

Medju omiljenim mestima za ispijanje kafe i uživanje u istoj naši sugradjani odabrali su i kafiće:

Mesna Zajednitza
Katarza Gastro bar- sa posebnim akcentom na najlepšu baštu
Tegla bar u Stop Shop tržnom centru
Libero Caffe
Caffe-restoran Ole
Caffe & bar Merlin

kao i:

Caffe No Stress, Beertija, My Way, Beernica, Caffe De Facto, Mali Beograd, Ragina glava.

Nadamo se da smo vam dali ideju da posetite neko novo mesto u Borči za ispijanje kafice i ćaskanje sa prijateljima, čim pre javite utiske, a možda nekome neko od ovih mestašceta postane i (novo) omiljeno.

Do tada nam napišite vaše trenutno omiljeno mesto za opuštanje u komentaru.
Hvala na čitanju, vaš MojaBorča Tim.

Please Post Your Comments & Reviews