Teretane u Borči- Gde možete vežbati u zatvorenom, a gde na otvorenom prostoru

Teretane Borča

Teretane i parkovi za vežbanje na otvorenom u Borči

Stručnjaci ukazuju da je umerena fizička aktivnost, uz balansiranu ishranu, ključna za očuvanje zdravlja i prevenciju gojaznosti.

Vežbanje ne donosi benefite samo na fizičkom planu, ono pozitivno utiče i na mentalno zdravlje čoveka. Da li bila u teretani, vašem domu ili u prirodi redovna fizička aktivnost povećava nivo dopamina i seratonina u mozgu koji su povezani sa poboljšanjem zadovoljstva. Takođe, vežbanje doprinosi povećavanju lučenja endorfina, hormona koji je zadužen za poboljšanje raspoloženja i energije.

Istraživanja su pokazala da redovna fizička aktivnost utiče na bolje rasuđivanje i razmišljanje, učenje, kreativnost i u velikoj meri vodi ka povećanju samopouzdanja i entuzijazma za životom.

Shodno tome u ovom tekstu predstavljamo vam teretane i parkove za vežbanje na otvorenom u Borči.

Teretane u Borči:

Gold Gym
Adresa: Save Maleševića 48
Telefon: 064 4268329

Teretana R.Olimpic
Adresa: JNA 89
Telefon: 064/019-1674

Sportski centar Ole
Adresa: Kikindska 9
Telefon: 065/446-4444

Funkcionalni trening centar Fit unity
Adresa: Jna 1a; Stadion Fk Bsk Borča
Telefon: 0653279999

Max Gym&Fitness
Adresa: Julije Delere 43
Telefon: 065 3320871

Parkovi za vežbanje na otvorenom u Borči:

  • Park u sklopu šetališta pored kanala Vizelj, pored stadiona FK BSK Borča, Borča- Centar 3
  • Park pored Osnovne škole “Rade Drainac” i vrtića Kockica, dolazi se iz ulice 12. oktobra, Borča- Centar 2
  • Park pored Osnovne škole “Jovan Ristić”, ulica Bele Bartoka, Borča- Centar 3
  • Park izmedju ulica Koste Manojlovića i Mihaila Šolohova, Borča- Centar 2

Ukoliko znate za još neku teretanu ili park za vežbanje na otvorenom u Borči koji smo izostavili dopunite listu u komentaru ili nam javite putem kontakt forme ili mejla.

Vaš MojaBorča Tim.

COMMENTS

  • Odlican clanak sa velikim brojem korisnih informacija o nama koji volimo da vodimo racuna o zdravlju. Doduse, moja i porodica smo vise za rekreaciju napolju jer nam to vise prija a ne razmisljamo o guzvi, cekanju na sprave i slicno. Mi volimo dosta setnje po prirodi kada je to moguce, planinarenje, odlazak van grada, voda koju pijemo iz aparata za preciscavanje vode, izbegavanje sedenja pred tv predajnikom u nedogled, zabrana cigaretama. Samo tako mozemo da se osecamo dobro i da budemo u skladu sa prirodom

    • Hvala puno na podršci, drago nam je da Vam se svideo članak. Slažemo se sa Vama u potpunosti, boravak u prirodi je neprocenjiv, sami, sa prijateljima ili porodicom, bilo da je u pitanju odmor, vežbanje, šetnja, planinarenje… To je najbolji put do fizičkog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Veliki pozdrav za Vas.

  • Please Post Your Comments & Reviews