Stop Shop tržni centar u Borči (ex Shoppi)

shoppi borca

“Sve na jednom mestu. Za svakoga po nešto!”

To je moto našeg tržnog centra u Borči. Mnoge koji u tržni centar u Borči idu već neko vreme zbunjivalo je novo ime Stop Shop.

To se desilo jer je austrijska kompanija Immofinanz kupila tržne centre Shoppi u Subotici, Smederevu i Borči od kompanije MPC Properties. Tako je Shoppi postao Stop Shop.

Stop Shop je otvoreni tržni centar sa velikim parkingom u svom središtu koji omogućava gradjanima Borče da lakše obavljaju kupovinu.

Stop Shop retail park u Borči sadrži i dečje igralište tako da će vaš mališan imati gde da se zabavi ukoliko se odlučite na šetnju do ovog tržnog centra.

Često se pored dečjeg igrališta organizuju i humanitarni bazari za pomoć našim sugradjanima, pa savetujemo da i njih posetite.

Za naše sugradjane koji nekim slučajem nisu bili i tek planiraju da posete tržni centar u Borči predstavićemo spisak prodavnica. Stop Shop Borča sadrži sledeće prodavnice:

ALEXANDAR COSMETICS, BARCINO TOURS, BOMAR, BONATTI, DECORAMA, DEICHMANN, DIS, DJAK, DM, EXTRA SPORTS, EXTREME INTIMO, GALAXY CODE, IGRAONICA MOJ GRAD, JYSK, KAFETERIJA, KOTON, LAGUNA, LC WAIKIKI, LILLY, MCDONALD’S DRIVE, MEDIA PLUS, MTS, N SPORT, OBUĆA METRO, OFFICE SHOES, OPPOSITE, ORSAY, PET REPUBLIC, PLANETA SPORT, PLANIKA, POŠTA, TAKKO, TALLY WEIJL, TEGLA BAR, TELENOR, TOM TAILOR, TOP SHOP, TOYZZZ, VIP, WALTER, TEHNOMANIJA.

Kako doći do Stop Shop tržnog centra u naselju Borča?

Adresa Stop Shop tržnog centra u Borči je:
Bratstva i jedinstva 2g
11211 Borča

Oficijalna internet prezentacija Stop Shop-a u Borči je: Stop-shop.com

Dolazak javnim prevozom:
Autobusi gradskog prevoza 85, 96, 101, 106 i 107 imaju stajalište neposredno pored Stop Shop-a. Stanice nose nazive Bratstva i jedinstva i Zrenjaninski put.

Dolazak automobilom:
Vožnjom Zrenjaninskim putem na raskrsnici za Borču-Gredu; ugledaćete reklamu za Stop-Shop koja je veoma vidljiva.

Posetite naš borčanski tržni centar i uživajte u Easy Shopping-u.

Ukoliko vas zanima Jel ima Notar u Borči? Odgovor na to pitanje pronadjite ovde.

COMMENTS

  • Pingback: Na koje aktivnosti tokom života trošimo najviše vremena? - Moja Borča
  • Pingback: Notar u Borči - Moja Borča
  • Please Post Your Comments & Reviews