Akcije Gradske opštine Palilula

akcije Palilule

Predstavljamo Vam dve besplatne akcije Gradske opštine Palilula namenjene našim najmladjim sugradjanima, ali i našim seniorima na koje se možete prijaviti.

“Da rastemo zajedno”- Prijavljivanje za bebi kolica


Gradska opština Palilula poklanja bebi kolica svakoj novorođenoj bebi na Paliluli u okviru projekta “Da rastemo zajedno”.

Prijavljivanje može da obavi jedan od roditelja u Gradskoj opštini Palilula, Takovska 12, u šalter sali, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova.

Uz prijavu je potrebno podneti sledeća dokumenta

-Izvod iz matične knjige rođenih i potvrdu o prebivalištu za dete.

-Uverenje o prebivalištu za jednog roditelja kao dokaz da živi duže od godinu dana na Paliluli, pribaviti u MUP-u u Ljermontovljevoj ulici.

“Treće doba, zlatno doba”- Besplatni izleti za penzionere


Gradska opština Palilula organizuje svake godine besplatne jednodnevne izlete po Srbiji za penzionere sa Palilule u okviru projekta “Treće doba, zlatno doba”.

Iz godine u godinu naši najstariji sugrađani obilaze znamenitosti Srbije, uživaju u prirodnim lepotama naše zemlje i druže se tokom izleta.

Organizovani su obilasci manastira, crkava, spomenika, nacionalnih parkova i drugih značajnih kulturno – istorijskih i turističkih destinacija koje predstavljaju bogatstvo naše zemlje.

Za sve izletnike je obezbeđen besplatan prevoz, ručak, ulaznice za obilazak znamenitosti i polisa osiguranja putnika.

Prijavljivanje se vrši uz ličnu kartu, kopiju rešenja o penzionisanju ili kopiju poslednjeg čeka od penzije. Prijave se popunjavaju i predaju u šalter sali GO Palilula, na adresi: Takovska 12.

Izleti se najčešće organizuju na proleće ili tokom septembra i oktobra, o čemu naše najstarije sugrađane blagovremeno informišemo.

Kontakt centar: 011/ 2694 429.

Ovom prilikom pozivamo stanovnike našeg naselja Borča one najmladje odnosno njihove roditelje i naše senior sugradjane da se prijave za besplatne akcije opštine Palilula. I zahvaljujemo našoj opštini što brine o svojim gradjanima.

Izvor: opština Palilula

Please Post Your Comments & Reviews