Ulica otvorenog srca 2024 u Borči- Tradicionalna novogodišnja manifestacija

Ulica otvorenog srca

Zbog održavanja manifestacije u Ulici bratstva i jedinstva, doći će do izmene saobraćaja i gradskih linija

Gradska opština Palilula tradicionalno priređuje novogodišnju manifestaciju Ulica otvorenog srca 2024 u Borči, u Ulici bratstva i jedinstva.

U ponedeljak, 1. januara 2024. od 10.00, organizatori iz Opštine Palilula pripremili su prigodan program uz Deda Mraza i razne animatore.

Humanitarna akcija je već dobro poznata: pored improvizovanog bazara, prodavaće se klovnovski crveni nosići, a prikupljena sredstva idu u humanitarne svrhe.

Ovim putem pozivamo sve naše sugradjane da prisustvuju manifestaciji, naročito najmladje, i uživaju u novogodišnjoj čaroliji.

Izmene u saobraćaju

Zbog održavanja manifestacije Ulica otvorenog srca u Bratstva i jedinstva, na delu od Valjevskog odreda do Bele Bartoka, u ponedeljak 1. januara 2024. od 8.00 do 16.00, doći će do izmene režima rada linija JGP-a na sledeći način:

  • vozila sa linije 85 i 96, u oba smera, će saobraćati: Bratstva i jedinstva – Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – Terminus Borča 3;
  • vozila sa linije 95 i 105L, u oba smera, će saobraćati: Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – Terminus Borča 3.

Privremeno se ukidaju stajališta:
– „Mihaila Šolohova“, u oba smera, za linije 95 i 105L;
– „Kombinatova“, u oba smera, za sve linije;
– „Bele Bartoka“, u oba smera, za sve linije;

Privremeno se uspostavlja stajalište:
– „Kombinatova“ u ulici Ratnih vojnih invalida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ul. Valjevskog odreda, gledano ka terminusu Borča 3, u oba smera, za sve linije.

Izvor: danubeogradu.rs

Please Post Your Comments & Reviews