Borča- Poštanski broj

Borča poštanski broj

Poštanski broj beogradskog naselja Borča je 11211

Mnogima dobro poznata glavna borčanska pošta, a ujedno i najstarija pošta u Borči nalazi se u ulici Valjevskog odreda br. 15a. Njen poštanski broj je Borča poštanski broj: 11211.
Pored glavne, u Borči se nalaze još dve pošte. Jedna u ulici Ranka Miljića br. 81 preko puta OŠ “Rade Drainac”, sa poštanskim brojem 11214. I druga koja je relativno skoro otvorena u tržnom centru Stop Shop u ulici Bratstva i jedinstva br. 2g sa poštanskim brojem 11216.

Primer upotrebe za poštanski broj Borče:
Da ne bi došlo do zabune, da još jednom rezimiramo. Npr. ukoliko želite da nekome pošaljete pošiljku poštom u Borču adresovaćete ga sa poštanskim brojem za Borču koji je: 11211. On se odnosi na glavnu poštu u Borči. Jer je ona dostavna (preuzima, otprema pakete i njeni kuriri vrše dostavu od vrata do vrata). Poštanske brojeve koji se odnose na ove ostale dve pošte u slučaju slanja pošiljaka možete slobodno zanemariti.

I malo šale za kraj nije na odmet. Kada već nemamo notara u Borči, možemo bar da se pohvalimo time da imamo tri poštanske ispostave u našem naselju.

Informacije preuzete sa sajta: Pošta Srbije

COMMENTS

  • Pingback: Palilulska kartica za popuste - Moja Borča
  • Pingback: Molitvena litija u Borči - Moja Borča
  • Pingback: Najčudnija zanimanja na svetu - Moja Borča
  • Hello! I’ve been following your web site for a while now and finally got the bravery to go
    ahead and give you a shout out from Dallas Texas!
    Just wanted to tell you keep up the good work!

  • Excellent blog here! Also your site loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

  • Please Post Your Comments & Reviews